Projecten

Schoolvoorstelling


Een muzikale voorstelling gebaseerd op het prentenboek van het jaar. Speciaal gemaakt voor kleuters uit Den Haag. Kinderen krijgen de gelegenheid om van dichtbij de instrumenten te bewonderen.

BuurtOpera


In samenwerking met onze partners, waaronder Theater Dakota, maken we voor en door buurtbewoners een muzikale voorstelling gebaseerd op thema's uit de wijk. Enkele weken voor de voorstelling, spelen we in de wijk, zoals in het ziekenhuis, de Albert Heijn of het ontmoetingscentrum. In onze producties, zoals Goud in de Mond en Maak zooi weer mooi, spelen de Wijkmuzikanten samen met kinderen, ouderen, dansers, decorbouwers en verhalenvertellers  op het podium. Een feest voor zowel de uitvoerenden als het publiek!

Album: Het is weer lente


In de lente van 2022 speelden de Wijkmuzikanten voor baby's op kinderdagverblijven. Het muzikale materiaal hebben we opgenomen, zodat nog niet meer baby's en ouders kunnen genieten van onze klanken. Het album is te beluisteren op Spotify.


Start je muzikale reis hier!

Grijze Koppen Orkest


We zijn trotse partner van het Grijze Koppen Orkest. Vele malen hebben we het concert van kwetsbare ouderen mogen ondersteunen met onze muziek. Een samenwerking met het GKO betekent voor ons warmte, een lach, een traan en altijd een moment van feest.

Muziek voor jou


Speciaal voor jou hebben we de mooiste muziek opgenomen. Om lekker actief bij bezig te zijn. Of juist tot rust te komen. Voor tijdens het knutselen in de klas, voor tijdens het ramenlappen of om naar te luisteren als je op de bank een boek leest. Gratis te beluisten via soundcloud!